KLT-Tiimi Oy

Auktorisoitu tilitoimisto


Vantaankoskentie 14,
01670 Vantaa
Keskus: 09-5762 6200
tilitoimisto@klt-tiimi.com

Sähköinen taloushallinto

SÄHKÖISEN TALOUSHALLINNON PALVELUT PERINTEISEN VAIHTOEHTONA

Sähköinen taloushallinto on toteuttamiskelpoinen vaihtoehto myös tilitoimistoasiakkaille. Sähköistämällä taloushallinnon prosessit tehostuvat, virhemahdollisuudet vähenevät  ja aikaa vapautuu varsinaisen ydinliiketoiminnan hoitamiseen.

Taloushallinto on mahdollista sähköistää joko kokonaan tai vain osittain. Sähköistettäviä prosesseja ovat esimerkiksi

  • laskutus ja myyntilaskujen käsittely
  • ostolaskujen vastaanotto, tarkastus ja tiliöinti
  • matkalaskujen käsittely
  • sähköinen raportointi ja arkisto.

Myyntilaskujen tekeminen on helppoa, et tarvitse huolehtia laskujen tulostuksesta tai postituksesta. Operaattorin välityksellä laskut lähtevät asiakkaalle automaattisesti joko verkkolaskuina tai tulostuspalvelun kautta paperilaskuina. Laskutustiedot siirtyvät automaattisesti sähköiseen arkistoon.

Ostolaskut voidaan vastaanottaa joko verkkolaskuina tai paperilta skannattuina. Toimittajakohtaisilla tiedoilla on mahdollista automatisoida esimerkiksi tarkastusketju ja kirjanpidon tiliöinti. Sähköinen tarkastusketju mahdollistaa nopean laskujen hyväksynnän ja siirtymisen maksatukseen. Automaattisilla hälytyksillä voidaan varmistaa laskujen maksatus aina ajallaan. Ostolaskusta jää sähköiseen arkistoon esimerkiksi laskun kuva, tiliöintitiedot  ja laskulle tehdyt toimenpiteet. Viranomaisilmoitukset tehdään sähköisesti.

Sähköinen automatisointi taloushallinnon osalta mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman taloushallinnon ja kirjanpidon hoitamisen. Ohjelmistojen käyttöönotto ei vaadi erillisiä ohjelmistoasennuksia, tarvitaan vain internet-yhteys.

 

Autamme yritystä sähköisten palveluiden käyttöönotossa yrityksen tarpeita vastaavaksi.

Soita meille ja kysy lisää!